LPKY     Ajankohtaiset PK/PEKO tottelevaisuuskoulutukset 2019
Päivämäärä Paikka Hinta Info Ilmoittautuminen
     

 

 -
 maanantaisin klo 18:00 Tapiksen kenttä   Kaikille jäsenille avoimet palvelus- ja pelastuskoirien tottelevaisuusharjoitukset. Paikalla 1-2 kouluttajaa.

Tiedustelut lpky.pk @ gmail.com
avoimiin tottelevaisuusharjoituksiin ei ennakkoilmoittautumista
syksy 2019     TULOSSA BH-kokeeseen tähtäävä tottiskurssi. Kurssin kouluttajina toimivat Tanya Tarkiainen ja Eija Vesterlund. Mukaan mahtuu 6 koirakkoa. 
 Kurssin kesto on 6 kertaa ja hinta on 20 euroa.
Ilmoittautumiset ja tiedustelut jaoksen sähköpostiin. 

TULOSSA MYÖS PK-TOTTISKURSSI. Kurssin kouluttajina toimivat Marjaana Vihervuori ja Maria Rehn. 
Kurssin kesto 5 kertaa ja hinta 20 euroa, jos kurssi toteutuu vasta hallikaudella, kurssin hinta on 30 euroa.
Kurssilla harjoitellaan koiran ja ohjaajan yhteistyötä, aktiivisuutta sekä palveluskoirakokeiden tottelevaisuuden perusliikkeitä. Ilmoittautumiset ja tiedustelut jaoksen sähköpostiin. 
lpky.pk @ gmail.com
      Palveluskoirien tottelevaisuuskoulutuksia on tarkoitus järjestää kurssimuotoisina jäsenten tarpeiden mukaan, esimerkiksi pentukurssit, aloittelevien kurssit, jatkokurssit ja kokeeseen tähtäävien kurssit. 

Kursseilla harjoitellaan tai syvennetään koiran aktiivisuutta, koiran ja ohjaajan yhteistyötä sekä palveluskoirakokeiden tottelevaisuusosuuteen kuuluvia liikkeitä.

Kursseista voit kysellä nonstoppina tai laittaa oman toiveesi kurssille osallistumiseen jaoksen sähköpostiin lpky.pk at gmail.com
lpky.pk @ gmail.com (poista välit)
Ajankohtaiset maastokoulutukset
 20.10.2019    10 e/koirakko, jäsenet, muut 15 euroa
kuuntelu 5 euroa
ETSINTÄKOKEEN TARKKUUSETSINTÄ JA PUDOTETTU ESINE-päivä

Päivän kouluttajana PK-tuomari Tiina Puustinen 

Sitovat ilmoittautumiset 13.10.2019 mennessä. Päivä järjestetään mikäli 4 koirakkoa ilmoittautuu.
 lpky.pk @ gmail.com (poista välit)

 

 


Palvelus- ja pelastuskoirien tottelevaisuuskoulutukset

Koulutukset on tarkoitettu kaikentasoisille koirakoille joita palvelus- tai pelastuskoiraharrastus kiinnostaa. Aiheena koulutuksissa on pk/peko-kokeen tottelevaisuusosion harjoitukset koirakon koulutustason mukaisesti toteutettuna.

Paikalla on aina vähintään yksi koulutusten vetäjä joka auttaa ja neuvoo koirasi kouluttamisessa. Koulutustapoja on monia ja koulutusohjaajilla on tavallisesti monia eri ohjeita tilanteisiin, jos joku koulutusohjaajan neuvo tuntuu sinusta vaikealta, kerro asiasta hänelle ja pyydä häntä miettimään jotain vaihtoehtoista tapaa toteuttaa asia.
Harjoitukset suunnitellaan ja tehdään yksilöllisesti. Kentällä voi tarpeen mukaan olla joko yksin tai muiden, omaa harjoitustaan tekevien koirakoiden kanssa samaan aikaan.
Harjoituksissa kannattaa aina olla mukana myös oman treenin jälkeenkin, seuraamalla muiden harjoituksia oppii paljon! Lisäksi muut koirakot saattavat tarvita apuohjaajaa omiin harjoituksiinsa. Yhdessä kaikkien koiranohjaajien kanssa koulutusongelmien pohtiminen on myös antoisaa.

Edellytykset koulutuksiin osallistumiseen:
Tervetuloa mukaan!Maastokoulutus

Jälkikoulutuksista ilmoittelemme kesän aikana kotisivuilla ja yhdistyksen FB- sivuilla. Yleisiä jälkitreenejä järjestetään pääsääntöisesti Haukkulaakson lähimaastoissa Taipalsaarella. Paikalla on aina vähintään yksi kouluttaja. Treeneihin ilmoittaudutaan ennakkoon ja iilmoittautuminen on ehdoton, jotta tiedetään kuinka monta kouluttajaa varataan paikalle.
Treeneihin saavutaan pääsääntöisesti samaan aikaan ja poistutaan samaan aikaan, koska katsomalla muiden treenejä oppii paljon, ja jokainen opettelee tallaamaan jälkiä myös vieraalle koiralle.

Hakukoulutuksia 
järjestetään kesäaikana kurssimuotoisesti.

Mikäli koulutus kiinnostaa voit tiedustella koulutuksista myös lajivastaaviltaYhteystiedot
Kaikki LPKY:n jäsenet ovat tervetulleita mukaan treenamaan.

© Lappeenrannan Palveluskoirayhdistys ry
Kaakon Nettipalvelu Oy