LPKY


     Ajankohtaiset PK/PEKO tottelevaisuuskoulutukset 2019
Päivämäärä Paikka Hinta Info Ilmoittautuminen
 sunnuntaisin klo 12-15  "Tapiksen kenttä"  

kenttä varattu pk/peko treeneihin,
ei ohjattuja harjoituksia

 -
 Toukokuun alusta 6.5 alkaen maanantaisin klo 18:00 Tapiksen kenttä   Kaikille jäsenille avoimet palvelus- ja pelastuskoirien tottelevaisuusharjoitukset. Paikalla 1-2 kouluttajaa.

27.5.2019 Tapiksen kentällä järjestetään BH-koe tuolloin ei avoimia harjoituksia. Olet tervetullut katsomaan koetta sekä siellä tarvitaan talkooväkeä.

Tiedustelut lpky.pk @ gmail.com
avoimiin tottelevaisuusharjoituksiin ei ennakkoilmoittautumista
Toukokuussa     TULOSSA PALVELUSKOIRIEN PENTUKURSSI LPKY:n jäsenille
Kurssi on tarkoitettu alle 1-vuotiaille palveluskoirakoe-oikeudet omaaville pennuille. Kurssin kesto on 5 kertaa ja hinta on 20 euroa. Kurssilla harjoitellaan koiran ja ohjaajan yhteistyötä, aktiivisuutta sekä palveluskoirakokeiden tottelevaisuuden perusliikkeitä. Kurssin vetäjinä toimivat Senni Hietaranta ja Päivi Suomalainen. Ilmoittautumiset ja tiedustelut lpky.pk @ gmail.com
lpky.pk @ gmail.com
18-19.5.2019 Haukkulaakso   TOTTELEVAISUUSLEIRI
kouluttajana Riikka Railo.

hinta koirakkopaikka 60 euroa jäsenet, muut 75 euroa
kuunteluoppilaat 30 euroa jäsenet, muut 45 euroa
koirakkopaikkoja 10, koirakkopaikoille etusija vuonna 2018 LPKY:ssä kouluttajina toimineilla, kuunteluoppilaita mahtuu mukaan rajaton määrä.
hinnat sisältävät majoituksen ja ruokailun
Tiedustelut lpky.pk @ gmail.com
lpky.pk @ gmail.com
      Palveluskoirien tottelevaisuuskoulutuksia on tarkoitus järjestää kurssimuotoisina jäsenten tarpeiden mukaan, esimerkiksi pentukurssit, aloittelevien kurssit, jatkokurssit ja kokeeseen tähtäävien kurssit. 

Kursseilla harjoitellaan tai syvennetään koiran aktiivisuutta, koiran ja ohjaajan yhteistyötä sekä palveluskoirakokeiden tottelevaisuusosuuteen kuuluvia liikkeitä.

Kursseista voit kysellä nonstoppina tai laittaa oman toiveesi kurssille osallistumiseen jaoksen sähköpostiin lpky.pk at gmail.com
lpky.pk @ gmail.com (poista välit)
Ajankohtaiset maastokoulutukset
8.5.2019 klo 18:00     LUENTO PK-HAKU JA PK-KOKEIDEN ESINERUUTU
Luennon pitää Pauliina Havo.
Luennon hinta on 5 euroa/jäsen ja 10/euroa ei jäsen. Kaikki LPKYN kouluttajat voivat osallistua luennolle ilmaiseksi. Luento pidetään Kesämäenrinteen koululla. Luennolle osallistuneilla mahdollisuus osallistua ilmaisutreeneihin koiran kanssa 11.5.2019.
Ilmoittautumiset ja tiedustelut lpky.pk @ gmail.com

LUENNOLLA TILAA
lpky.pk @ gmail.com
15.5.2019 klo 18:00     LUENNOT PK-JÄLKI
ja PK-EK (etsintäkoe)
Palveluskoirajäljellä (PK jälki) koira jäljestää ihmisen tekemää jälkeä.
Luennot pitää Pia Rapi. Luentojen hinta per luento on 5 euroa/jäsen ja 10 euroa/ei jäsen. Kaikki LPKYN kouluttajat voivat osallistua luennolle ilmaiseksi. Luento pidetään Kesämäenrinteen koululla.
Ilmoittautumiset ja tiedustelut lpky.pk @ gmail.com

LUENNOILLA TILAA
lpky.pk @ gmail.com
         

 

 


Palvelus- ja pelastuskoirien tottelevaisuuskoulutukset

Koulutukset on tarkoitettu kaikentasoisille koirakoille joita palvelus- tai pelastuskoiraharrastus kiinnostaa. Aiheena koulutuksissa on pk/peko-kokeen tottelevaisuusosion harjoitukset koirakon koulutustason mukaisesti toteutettuna.

Paikalla on aina vähintään yksi koulutusten vetäjä joka auttaa ja neuvoo koirasi kouluttamisessa. Koulutustapoja on monia ja koulutusohjaajilla on tavallisesti monia eri ohjeita tilanteisiin, jos joku koulutusohjaajan neuvo tuntuu sinusta vaikealta, kerro asiasta hänelle ja pyydä häntä miettimään jotain vaihtoehtoista tapaa toteuttaa asia.
Harjoitukset suunnitellaan ja tehdään yksilöllisesti. Kentällä voi tarpeen mukaan olla joko yksin tai muiden, omaa harjoitustaan tekevien koirakoiden kanssa samaan aikaan.
Harjoituksissa kannattaa aina olla mukana myös oman treenin jälkeenkin, seuraamalla muiden harjoituksia oppii paljon! Lisäksi muut koirakot saattavat tarvita apuohjaajaa omiin harjoituksiinsa. Yhdessä kaikkien koiranohjaajien kanssa koulutusongelmien pohtiminen on myös antoisaa.

Edellytykset koulutuksiin osallistumiseen:
Tervetuloa mukaan!Maastokoulutus

Jälkikoulutuksista ilmoittelemme kesän aikana kotisivuilla ja yhdistyksen FB- sivuilla. Yleisiä jälkitreenejä järjestetään pääsääntöisesti Haukkulaakson lähimaastoissa Taipalsaarella. Paikalla on aina vähintään yksi kouluttaja. Treeneihin ilmoittaudutaan ennakkoon ja iilmoittautuminen on ehdoton, jotta tiedetään kuinka monta kouluttajaa varataan paikalle.
Treeneihin saavutaan pääsääntöisesti samaan aikaan ja poistutaan samaan aikaan, koska katsomalla muiden treenejä oppii paljon, ja jokainen opettelee tallaamaan jälkiä myös vieraalle koiralle.

Hakukoulutuksia 
järjestetään kesäaikana kurssimuotoisesti.

Mikäli koulutus kiinnostaa voit tiedustella koulutuksista myös lajivastaaviltaYhteystiedot
Kaikki LPKY:n jäsenet ovat tervetulleita mukaan treenamaan.

© Lappeenrannan Palveluskoirayhdistys ry
Kaakon Nettipalvelu Oy