LPKY
     Ajankohtaiset PK/PEKO tottelevaisuuskoulutukset
Päivämäärä Aika Paikka Hinta Info Ilmoittautuminen
Ma 8.5 - 28.8 18 - Tapavainolan kenttä  - Yleiset tottikset
Koulutuksiin ovat tervetulleita kaiken tasoiset ja ikäiset koirakot
Vaihtuva kouluttaja
Su 3.9 -30.4  12 - 15  Tapavainolan kenttä Yleiset tottikset  Vaihtuva kouluttaja paikalla syyskuu - marraskuu 
Ajankohtaiset maastokoulutukset

Tuukka Nikolan jälkileiri Taipalsaaren Haukkulaaksossa la 23.9-su 24.9.17. Tuukalla on pitkä kokemus koirien kouluttamisessa sekä harrastus-, että työkoira puolella. Koirakkopaikkoja 10, kuunteluoppilaspaikkoja rajattomasti. Koiran koulutustaso tai ikä ei ole esteenä, kunhan vain asianmukaiset rokotukset ovat kunnossa.
Hinnat koko viikonlopulta sisältäen majoituksen tarpeen mukaan + ruokailun
Lpky:n jäsen:
Koirakkopaikka 120€
Kuuntelupaikka 40€
Ei-jäsen:
Koirakkopaikka 155€
Kuuntelupaikka 75€

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 3.7.17.
Ilmoittautumiset ja kyselyt: suomalainenpaivi86@gmail.com

 


Palvelus- ja pelastuskoirien tottelevaisuuskoulutukset

Koulutukset on tarkoitettu kaikentasoisille koirakoille joita palvelus- tai pelastuskoiraharrastus kiinnostaa. Aiheena koulutuksissa on pk/peko-kokeen tottelevaisuusosion harjoitukset koirakon koulutustason mukaisesti toteutettuna.

Paikalla on aina vähintään yksi koulutusten vetäjä joka auttaa ja neuvoo koirasi kouluttamisessa. Koulutustapoja on monia ja koulutusohjaajilla on tavallisesti monia eri ohjeita tilanteisiin, jos joku koulutusohjaajan neuvo tuntuu sinusta vaikealta, kerro asiasta hänelle ja pyydä häntä miettimään jotain vaihtoehtoista tapaa toteuttaa asia.
Harjoitukset suunnitellaan ja tehdään yksilöllisesti. Kentällä voi tarpeen mukaan olla joko yksin tai muiden, omaa harjoitustaan tekevien koirakoiden kanssa samaan aikaan.
Harjoituksissa kannattaa aina olla mukana myös oman treenin jälkeenkin, seuraamalla muiden harjoituksia oppii paljon! Lisäksi muut koirakot saattavat tarvita apuohjaajaa omiin harjoituksiinsa. Yhdessä kaikkien koiranohjaajien kanssa koulutusongelmien pohtiminen on myös antoisaa.

Edellytykset koulutuksiin osallistumiseen:
Tervetuloa mukaan!Maastokoulutus

Jälkikoulutuksista ilmoittelemme kesän aikana kotisivuilla ja yhdistyksen FB- sivuilla. Yleisiä jälkitreenejä järjestetään pääsääntöisesti Haukkulaakson lähimaastoissa Taipalsaarella. Paikalla on aina vähintään yksi kouluttaja. Treeneihin ilmoittaudutaan ennakkoon ja iilmoittautuminen on ehdoton, jotta tiedetään kuinka monta kouluttajaa varataan paikalle.
Treeneihin saavutaan pääsääntöisesti samaan aikaan ja poistutaan samaan aikaan, koska katsomalla muiden treenejä oppii paljon, ja jokainen opettelee tallaamaan jälkiä myös vieraalle koiralle.

Hakukoulutuksia 
järjestetään kesäaikana kurssimuotoisesti. 

Mikäli koulutus kiinnostaa voit tiedustella koulutuksista myös lajivastaavilta Yhteystiedot
Kaikki LPKY:n jäsenet ovat tervetulleita mukaan treenamaan.

© Lappeenrannan Palveluskoirayhdistys ry
Kaakon Nettipalvelu Oy