LPKY
Ajankohtaiset koulutukset

KOIRATANSSIIN TUTUSTUMINEN
Kouluttajana Hannele Mäkelä, Pyhtäältä, joka
on harrastanut koiratanssia Bouvierien kanssa.

Tutustutaan koiratanssin saloihin ja vaatimuksiin ja laajennetaan temppu- ja jumppavalikoimaa ja
vietetään kesää Haukkulaaksossa

Hinta LPKY:n jäsenet (muut)
35e (45e)/koirakko koko leiri,
20 (30e) e/koirakko kaksi iltaa tai vuorokausi
15e (25e)/ koirakko ilta tai päiväkoulutus
Tarkempi aikataulu osallistujien varmistuttua

koulutukseen voi kysellä vielä paikkoja tiistaille tai keskiviikolle lpkytoko@gmail.comArkihallintaa/perustottelevaisuutta ARJEN SANKARITJos kaipaat vaihtelua tekemiseen kisalajien treenaamisen välissä, tai se oma laji ei ole vielä löytynyt, tule mukaan!

Arkijuttujen harjoittelua, kuten nätisti odottaminen autossa, toisen koiran ohittaminen, omistajaan keskittyminen häiriössä. Siis kivaa yhdessä tekemistä omistajan kanssa ja toimivuutta häiriössä.

Pennut, aikuiset, seniorit - kaikille jotain ja yksilöllisesti koiran mukaan. Tokoa, rallytokoa, jumppaa, nenätyötä, tutustumista eri lajeihin eri tehtävärasteilla.

Talkoita, kimppalenkkejä, kahvituokioita, illanistujaisia Haukkiksessa - kivaa yhdessä tekemistä niin koirille kuin ohjaajillekin!

Lpky:n jäsenille, mutta yksi tutustumiskerta avoin kaikille

Täältä infoa tulevasta -> kurkkaa

Ilmoittaudu joka kerralle erikseen tällä -> lomakkeella!Arkihallinta

Usein Arkihallinnaksi kutsutulla koulutuksella tarkoitetaan arkea helpottavaa tapakasvatusta. Miten opetetaan koiralle itsehillintää, tulemaan luokse käskystä, kulkemaan vetämättä hihnassa, ohittamaan muita koiria ilman rähinää jne.

LPKY:n toimintaan ei kuulu viikottaisia koulutuksia puhtaasti arkihallintaan keskittyen mutta samantapaisia asioita käsitellään yhdistyksen pentu- ja alkeiskursseilla. Myös näyttelyharjoitukset ovat hyvää harjoitusta opetella malttia ja totuttaa koira vieraan ihmisen käsittelyyn ja sietämään muita koiria lähellään. Kaikenlainen yhdessä tekeminen parantaa koiran ja ohjaajan yhteistyötä ja edesauttaa hallintaa myös arjessa.

Vaikka viikottaisia koulutuksia arkihallintaan ei järjestetä on kesäisin pidetty Arkihallintakurssi ja satunnaisesti ohitustreenejä. Näistä ilmoitellaan sekä täällä kotisivuilla että yhdistyksen FB-sivuilla.

Tiedusteluja tulevista koulutuksista voi laittaa seurakoira- tai palveluskoira jaosvastaaville, kts.yhteystiedot

© Lappeenrannan Palveluskoirayhdistys ry
Kaakon Nettipalvelu Oy