LPKY
Ajankohtaiset koulutukset

Temputusta!
10.12. ja 17.12. sunnuntaina ( kaksi ryhmää 16-18)

Temppujen opettaminen ja tekeminen parantaa yhteistyötä koiran kanssa, opettaa koiraa oppimaan, ohjaajaa opettamaan ja tempuista voi saada kivoja palkitsemishetkiä vaikkapa kisatilanteisiin tai arkeen.

Ilmoittautumiset 20.11. - 30.11.  lomakkeella


Hinta 5 euroa / koirakko / kerta, voit ilmoittautua molempiin tai vain toiseen.


Arkihallinta

Usein Arkihallinnaksi kutsutulla koulutuksella tarkoitetaan arkea helpottavaa tapakasvatusta. Miten opetetaan koiralle itsehillintää, tulemaan luokse käskystä, kulkemaan vetämättä hihnassa, ohittamaan muita koiria ilman rähinää jne.

LPKY:n toimintaan ei kuulu viikottaisia koulutuksia puhtaasti arkihallintaan keskittyen mutta samantapaisia asioita käsitellään yhdistyksen pentu- ja alkeiskursseilla. Myös näyttelyharjoitukset ovat hyvää harjoitusta opetella malttia ja totuttaa koira vieraan ihmisen käsittelyyn ja sietämään muita koiria lähellään. Kaikenlainen yhdessä tekeminen parantaa koiran ja ohjaajan yhteistyötä ja edesauttaa hallintaa myös arjessa.

Vaikka viikottaisia koulutuksia arkihallintaan ei järjestetä on kesäisin pidetty Arkihallintakurssi ja satunnaisesti ohitustreenejä. Näistä ilmoitellaan sekä täällä kotisivuilla että yhdistyksen FB-sivuilla.

Tiedusteluja tulevista koulutuksista voi laittaa seurakoira- tai palveluskoira jaosvastaaville, kts. yhteystiedot

© Lappeenrannan Palveluskoirayhdistys ry
Kaakon Nettipalvelu Oy